zondag 6 december 2009

Verre verwanten ~ Distant relatives

Ik loop geloof ik een beetje achter loop in de berichten, maar dat wil nog niet zeggen dat ik niet met het blog bezig ben. Om u in de tussentijd te vermaken, de website gelieerd aan het Teleac programma 'Verre verwanten'. Gewoon plaatjes kijken...zoals deze meneer in jaren '60 costuum.

~~

I know I have to update the blog more frequently, but I am working on several articles and translations and it takes time. In the meantime a nice website on the dutch republic..

3 opmerkingen:

 1. Een interessante aankondiging voor deze blog: bij Verre Verwanten Radio een uitzending over Michiel de Ruyter met biograaf dr. Ronald Prud'homme van Reine. Zaterdag 12 december om 14 uur op Radio 5.

  Zie ook http://www.verreverwanten.nl/radio/2307.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah.. bedankt!

  Leuke blog over 007 overigens, ik moet echter bekennen dat het minimaal 10 jaar geleden is dat ik een Bond film heb gezien. (En mijn laatste film uberhaupt was UP!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit jaar vieren we tien jaar The World Is Not Enough. Eerlijk gezegd geen hoogtepunt uit de serie. Dat geldt zeker voor de draak Die Another Day uit 2002. Welke in die tien jaar meer dan de moeite waard is, is Casino Royale (2006). En dan is het een kleine moeite om het directe (maar mindere) vervolg Quantum of Solace van vorig jaar er achteraan te bekijken. Heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen