zondag 8 november 2009

Maplaquet Crisis AntwerpenGisteren een retourtje Antwerpen met mijn broertje, Mats en Gungnir voor Crisis, de jaarlijkse conventie van TSOA.
Na een redelijk voorspoedige reis bij Metropolis aangekomen, mijn broer op de tram gezet en wij naar binnen.

Ik kwam vooral voor de Malplaquet tafel van 'Les Marie Louise des Flandres', op 15mm met vaandels die persoonlijk door Belaubre zijn goedgekeurd. Zag er erg indrukwekkend uit. Kreeg van Francois Hary ook nog de geallieerde OOB mee!

~~

Yesterday the four of us went to Crisis, the annual event of TSOA. One of the reasons for me to go was the Malplaquet table of the Les Marie Louise des Flandres club from France, which was very impressive indeed. The flags were approved by mr J. Belaubre himself and mr Hary was kind enough to give me the allied order of battle.

2 opmerkingen:

  1. Jaa, dat was een mooie tafel. Ik kon de slag niet direct plaatsen, vandaar dat ze mijn aandacht trokken. Crisis zelf was trouwens zeer te pruimen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach, het is des Nederlanders om iets te klagen te hebben, maar Crisis is gewoonweg erg leuk. Het is voor ons noorderlingen wel een aardige rit en je moet ook nog terug natuurlijk. Er was veel te zien, zoals de nieuwe Russen van de nieuwe Belgische firma, Golgo Island (met Adolf H. in tutu) maar helaas..veel al uitverkocht.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.